Over Lux Hair

Lux Hair & Colors by Marloes

Na jaren in het kappersvak te hebben gewerkt ben ik voor ik een korte periode uit het vak gestapt.

 

Omdat ik zelf even niet wist wat ik eigenlijk allemaal wilde voor nu en de toekomst besloot ik met ander werk aan de slag te gaan. Dit was een leuke periode maar natuurlijk heel anders! Mijn vaste klanten begonnen mij te vragen wat wanneer hoe en waarom. Niet lang over nagedacht om het kappersvak ook weer op te pakken, maar aan huis is het echt niet voor mij.

 

Een salon moet er komen…. maar ja zo lang geroepen dat ik dat niet wil.
De redenen? Personeel (altijd gedoe), maar kan ik het wel alleen???
JA, dat kan ik! Ik heb besloten om geen openingstijden te hanteren zodat ik ook met alle gemak op locatie een bruid kan voorzien van haar en make-up.
Er voor mijn kinderen zijn en de vrijheid hebben die onbetaalbaar is! Dus op afspraak open en afspreken via whats-app en email.

 

Op 5 september 2019 heb ik officieel het lintje kunnen doorknippen en is mijn eigen salon een feit!!

Sorry


Tijdelijke klantenstop

Voor Bruiloften, speciale gelegenheden en afspraken op lange termijn (een maand wachttijd) kunt u altijd contact opnemen via whatsapp of e-mail!

This will close in 60 seconds

× Whatsapp 06-55366966

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten